dimarts, 24 de novembre del 2009

Post traumatic Manresa

I que se n'ha fet d'aquestes mosses us preguntareu, doncs bona pregunta!
Hem estat treballant de valent per acabar l'espectacle, fins i tot hem gravat dues cançonetes i les hem penjades al Myspace, podeu tafanejar-lo, opinar, fer-nos servir de politono, el què us vingui de gust!

I per què tot aquest merder, doncs perquè ens van convidar a tocar a la Fira d'Arrel Tradicional de Manresa, tants anys anant-hi d'espectadores i ara, hi anàvem a fer d'artistes! Quins nervis, quina emoció...calia preparar les nostres millors gales i així ho vam fer.

Com va anar? us preguntareu, doncs va ser espectacular!Vam actuar dos dies, dissabte tarda i diumenge matí. Dissabte els nervis se'ns menjaven de pensar si algú decidiria venir a veure'ns, a nosaltres que només ens coneixen les mames i perquè ens van parir! I sabeu, vam omplir la sala, fins i tot va haver qui es va quedar a fora i ens va veure des de la tele...increïble. L'adrenalina ens corria per les venes, faran gràcia els nous gags, agradaran els nou arranjaments?? I tu, resulta que si que van agradar! I diumenge se'n torne-m'hi amb la sala plena de nou. Gràcies!!!


-Entremig d'aquestes dues ratlletes hi va el text que volem que quedi amagat-