dimarts, 22 de setembre del 2009

I Festival Berguedà Folk!



Després d’unes Gitanes del Vendrell una mica pujades de to (pel que ens van assegurar els assistents) i uns quants canvis de micros vam pujar a l’escenari del 1r Berguedà Folc a Puig Reig.

Malgrat el fred que feia, tant el públic com les “artistes” (aquesta setmana més d’una ha pillat galipàndria!), va ser un concert molt i molt divertit! El públic va riure i participar d’allò més (potser els pocs graus que figuraven al termòmetre feien que la gent estigués més que motivada!) Cal dir que entre el assistents es va amagar un petit grup de Cubellencs/ques que van animar d’allò més la festa, els agraïm la seva presència a ells i a tots els que hi van assistir!

En aquest concert es van poder escoltar algunes de les novetats que lestem preparant per a la propera gravació que podreu trobar al Myspace en breu per l'actuació que farem a la Fira de Manresa.

Felicitem a l’organització per haver aconseguit una Jornada tan lluïda amb grups tan bons com Bruel o Trio Rem o les Maj… i se’ls anima a fer un segon festival, amb més ajudes per part d’ajuntaments, diputacions i altres!

1 Comment:

Unknown said...

Sou unes fantàstiques!!Milions de gràcies!!quin fart de riure!sou les millors!
...i amb aquella fresca que feia a la vila de Puig Reig... elles, les més belles,! ens van fer pujar els colors...! i quina alegria! i quina joia! i visca els panderos! i Joan Amades! i les Cubelles!