dilluns, 1 de març del 2010

Aplec dels Ports a Vilafranca del Cid


La primera sortida de les Majorales de la Nit a terres Valencianes va ser... de categoria! Vam anar a actuar a l'Aplec dels Ports que organitzaven a Vilafranca del Cid, un poblet al costat de Morella.
I què voleu que us epliquem, aquests del Sud tenen la festa al cos. Podriem definir el concert com...eroticofestiu, us eplicaré per què:
La noia que ens va presentar ho va fer amb les següents paraules: "A continuació, unes xiques que mos faran un espectaculo eròtic", i és clar, el públic més granadet quan ens va veure sortir despitragades com anem ens va començar a llençar piropos a l'estil "Bombi" (recordeu, la de l'1,2,3"), ens vam sentir per un moment com unes impostores al Molino del Paral·lel. Ràpidament vam aclarir l'error, i els focus ens van impedir veure la cara de decepció dels piropejadors.
El concert va anar prou bé, vam fer bisos i tot, i va ser llavors, en els bisos, quan va arribar l'esperat streptease... (He deixat tres puns per posar misteri) Però estimats majosafrejadors, no va ser pas nostre no, sinó dels organitzadors, que amb glopets de cazalla es feien passar el fred i és clar, les conseqüències van ser espectaculars, o potser ho van fer per a complir amb l'espectacle eròtic que havien promès?

Tant se val, entre els uns i els altres vam fer que la vetllada fos inoblidable, si més no per a les Majorales, i per a celebrar-ho tots junts vam fer un sant hilari de germanor amb l'anís més regenerador que mai s'hagi vist: l'"Alcantarillera". (No ho proveu a les vostres llars)